Butik | Bülows VVS
15074
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15074,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Det er altid sjovt at blive inspireret – kig forbi vores udstilling i Højbjerg

Kom og se de nyeste trends inden for badmøbler, sanitet og armaturer. Vi rådgiver gerne om mulige løsninger og kommer med alternative forslag, hvis det er det man ønsker

Udstilling

Hos vores afdeling i Højbjerg – Quist VVS – har vi en flot og indbydende udstilling, hvor man altid er velkommen til at komme forbi, hvis man er ude efter inspiration, eller rådgivning omkring valg af sanitet, armaturer osv.

Her er det nyeste indenfor bl.a. bademøbler udstillet i miljøer så det er nemt at få inspiration til sit eget projekt, stort som småt.

Kig forbi Højbjerg og bliv inspireret. Vi står klar med rådgivning og har en masse fine møbler, armaturer og sanitet mm at vise frem.

Her er det også muligt at afprøve et dusch toilet eller hanen der kan lave kogende vand fra Quooker.

Da vi er autoriseret VVS installatør, kan vi også give ‘leveret og monteret’ priser – så skal du kun handle ét sted.

 

Brug kontaktformularen hvis vi skal ringe jer op ang. jeres næste projekt – stort eller småt – så hører I fra os inden længe.

 

Udstillingen har åbent mandag – fredag fra kl 09.00-15.00 og derudover efter aftale