Kompetencer | Bülows VVS
13721
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13721,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Vi servicerer både private og erhverv og som autoriseret installatør, er der ikke en opgave, vi ikke kan udføre professionelt og med faglig stolthed.

Om opgaven er stor eller lille løser vi den med faglig stolthed og grundighed. Fra ventilation og blik til service på f.eks. varmeanlæg og udskiftning af toiletter, faldstammer osv.

Hovedentrepriser

Skal du igennem en større renovering af enten badeværelse, bryggers eller køkken står vi gerne for hele projektet. Vi samarbejder med en række dygtige og professionelle håndværkere, som går lige så meget op i kvalitet, ansvarsbevidsthed og overholdelse af indgåede aftaler, som vi selv. Alt arbejde udføres efter gældende normer og regler. Dette, sammen med vores kvalitetssikringsprocedurer, sikrer en professionel proces med det bedste resultat til følge.

Vi laver 3D tegninger, rådgiver om de bedste løsninger og står for koordineringen af de forskellige håndværkere. Samtidig sørger vi for, at I er en del af processen fra start til slut

Badeværelses- og bryggersrenoveringer

Overvejer I at renovere jeres badeværelse?

Om det er en gennemgribende renovering eller en opdatering på sanitet og møbler, står vi klar til at hjælpe.

Kontakt os allerede, når i gør jer de første tanker, så kommer vi ud og tager en uforpligtende snak om mulighederne og udfordringer, man kan støde på undervejs.

Vi kommer selvfølgelig gerne med forslag til design, valg af møbler og sanitet, og tegner også gerne projektet i 3D.

Varmesystemer

Fungerer dit varmesystem ikke optimalt, kan det tage lang tid før dit hjem er varmet ordenligt op. Det er surt at have kolde gulve eller radiatorer der banker derudaf og det kan også blive en dyr fornøjelse, hvis man ikke for gjort noget ved det.

Kontakt os for en gennemgang af varmesystemet, hvis du synes, der er noget, der ikke fungerer som det burde.

Vi rådgiver om varmestyring og tilbyder løbende service og vedligeholdelse af varmeinstallationer.

Fjernvarme eftersyn / Serviceaftaler

Skal der skiftes ventiler på radiatorer eller laves nye varmesystemer, har vi den viden der skal til.

Vi er med i AffaldVarmes FJR-serviceordning og sender vores montører på kursus hvert år for at være opdateret på krav, normer og regler, så vi kan rådgive og udføre arbejde med fjernvarme på bedst mulig måde.

Vi tilbyder bl.a. at lave en serviceaftale, hvor vi kommer én gang årligt og gennemgår installationerne.

Du finder os på Affald Varmes liste over anbefalede vvs’ere her http://www.aarhus.dk/sitecore/content/Subsites/affaldvarmeaarhus/Home/Varme/Energiraadgivning/VVS-firmaer-med-AffaldVarme-Aarhus-viden.aspx?sc_lang=da

Gratis servicetjek

Få styr på dine vvs installationer.

 

Ved et servicetjek gennemgår vi alle installationer for at sikre, at alt er som det skal være og at der ikke lurer en vandskade rundt om hjørnet pga. et tæret rør.

Vi kommer med forslag til forbedringer – både til mere miljø- og energirigtige løsninger, men også hvis der er rør, samlinger, ældre installationer etc., man skal være obs på.

 

Et servicetjek er gratis og uden forpligtigelser. Vil du høre mere eller bare booke en tid til gennemgang af dine installationer, kan du kontakte os via hjemmesiden eller på telefon 86 10 33 39

Service opgaver

Drypper vandhanen, løber toilettet eller trænger bruseafløbet til en ny vandlås? Ingen opgave er for lille og hos Bülow VVS er vi altid klar til at afhjælpe problemer store som små. Vi tilbyder bl.a.:

Udskiftning af toiletter

Reparation af rør og afløb

Udskiftning og reparation af armaturer

VA godkendte produkter

I alt for mange tilfælde skyldes defekte installationer, at der er anvendt produkter af for ringe kvalitet eller at lovpligtige forskrifter ikke er overholdt. Ofte desværre begge dele.

Det kan betyde, at din forsikring ikke dækker eksempelvis en vandskade, da produktet simpelthen ikke er anvendeligt og lovligt under danske forhold.

Vi forhandler og monterer udelukkende produkter, der er godkendt af Boligministeriets Godkendelsesudvalg for vand- og afløbsmateriel – Bedre kendt som VA-godkendte produkter.

Tag- og blik opgaver

Vi udfører alle former for blikarbejde og på vores værksted, har vi de rigtige maskiner til forarbejdning af zink- aluminium- og kobberplader.

Skal tagrendes lappes, eller skal der etableres en ny kvist med zinkinddækning, så udføres arbejdet professionelt med et flot udtryk og finish.Vi laver selvfølgelig også tagrender, fodblik, indskud, løskanter og meget mere.

Vandinstallationer

Vandinstallationen er den tekniske installation, der bringer vandet fra anboring på hovedledning til tapsted (vandhanen eks.)

Arbejde med vandinstallationer skal udføres af en autoriseret VVS installatør. Skal der arbejdes på og med de faste installationer, skal dette som udgangspunkt altid gøre af en autoriseret. Opstår der en vandskade i forbindelse med de faste installationer, og er arbejdet ikke udført af en autoriseret installatør, kan forsikringen afvise at dække omkostninger i forbindelse med skade og udbedring af denne.

 

Samtidig er det altid en god idé at bruge VA godkendte produkter, så man er sikker på at kvaliteten, af de brugte materialer, lever op til de forskrifter der er omkring materialer brugt til drikkevand og afløb.

Varmtvandsbeholdere og vekslere

Vekslere

 

Man skal have fjernvarme for at kunne få installeret en veksler. Det kolde brugsvand varmes op inde i veksleren og afgives til brugsvandet – dvs at man aldrig løber tør for varmt vand. Det kan også betyde, at man er mindre opmærksom på vandspild og derved forbruger mere end man ville gøre, hvis man havde en varmtvandsbeholder.

Type af veksler er afhængig af husstandens størrelse og hvor mange man er i familien.

Kontakt os for at høre hvilken type veksler, der passer til netop jeres husstand.

 

Varmtvandsbeholdere

 

En varmtvandsbeholder, er en beholder der varmer vandet op fra en (typisk) ekstern kilde, som f.eks. et oliefyr. Størrelse af beholderen er helt afhængig af, hvor stor en familie man er og hvor meget varmt vand man bruger på hhv. bad, opvask, tøjvask etc.

Når vandet i varmtvandsbeholderen er blevet varmet op, er der det antal liter varmt vand beholderen kan rumme. Bruger man det hele, skal beholderen varme nyt vand op inden der igen kan bruges varmt vand. En typisk familie har normalt en beholder på mellem 90 L og 190 L vand.

Håndværkerfradrag 2016/2017

Træk din regning fra i skat

I den nye BoligJobordning, gældende for 2016 og 2017, er det nu muligt at opnå fradrag på arbejdslønnen i forbindelse med håndværkerarbejde udført på din helårsbolig, sommer- eller fritidsbolig med det nye særskilte fradrag på grønne tiltag. Det betyder en kontant besparelse på din håndværkerregning.

Grønne tiltag

Et lille udpluk af de nye grønne tiltag omfatter:

  • Installation af luft-til-luft varmepumper
  • Energirådgivning til energiforbedringer
  • Installation af intelligent lys-, ventilations- og varmestyring

Nemt at få pengene tilbage

Fradraget i BoligJobordningen er todelt, hvor hver voksen person i husstanden kan få fradrag på op til 12.000 kr. for grønne tiltag som energirenoveringer, klimatilpasninger mv.

Fradraget for serviceydelser i hjemmet som f.eks. rengøring, vinduespudsning m.v. udgør op til 6.000 kr. pr. person.

Udnyttes begge fradragskategorier fuldt ud, vil det samlede fradrag pr. person kunne udgøre i alt 18.000 kr.

Beløbet skal blot skrives på din selvangivelse sammen med nogle få oplysninger.

Skal vi lave din næste VVS opgave?