Om os | Bülows VVS
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Faglig stolthed og grundighed

Hos Bülow VVS går vi op i godt håndværk og god service. Effektiv projektstyring og professionel rådgivning sikrer et veludført stykke arbejde i høj kvalitet.

Om os

Vi sørger for at efteruddanne vores montører og øvrige personale løbende, så vi altid er klar til at yde den bedste rådgivning, give de bedste priser og udføre det bedste håndværk til aftalt tid.

Om opgaven er stor eller lille løser vi den med faglig stolthed og grundighed. Fra ventilation og blik til service på f.eks. varmeanlæg og udskiftning af toiletter og faldstammer osv.

Vi rådgiver og udformer tilbud på både store og små opgaver.

Bülows VVS ApS leverer alle former for vvs og blik arbejde i Århus og omegn.

Vi har eksisteret siden 1985 og har stor erfaring indenfor bl.a.

Fjernvarme

Badeværelsesrenovering

Boligforeninger, serviceaftaler

Blik

Vores værksted er udstyret med moderne værktøj, så vores montører kan levere det bedste stykke arbejde hver gang.

Hos Bülow VVS ApS servicerer vi både private og virksomheder.

Vi lægger vægt på at uddanne vores montører, så de er klædt på til at udføre deres arbejde med faglig stolthed.

Det er vores mission at levere kvalitetshåndværk med god service og gennemtænkte løsninger.

Historien

Bülow VVS startede ud som en enkeltmandsvirksomhed i Århus Nord i 80’erne. Her ligger firmaet stadigvæk og en stor del af kunderne fra dengang, er stadig en del af kundekredsen den dag i dag.

Da opgaverne blev flere og flere, kom der flere folk til og forretningen voksede sig større og større gennem årene. Hos Bülow VVS, har den tætte relation til kunden og den gode service altid været en del af DNA’en. Det er det stadigvæk og det er med til at holde serviceniveauet højt ude hos vores kunder – det er de jo vant til.

I 2014 overtog den nuværende ejer, Jesper Damsgaard, forretningen. Navnet forblev det samme under cvr nr 34588724 J. Damsgaard ApS.

Jesper Damsgaard havde i forvejen en veletableret VVS forretning i Højbjerg og har drevet forretningen videre med visioner om endnu højere serviceniveau og samme gode renommé.

I 2016 besluttede vi at gøre det nemmere, at trække på de gode kompetencer fra de to firmaer og lagde dem derfor sammen under Damsgaard ApS. Navnene, Quist VVS og Bülow VVS, kører videre som altid. Den eneste ændring er logoet, som er blevet fornyet og implementeret i begge firmaer.

Én af de ting, vi lægger stor vægt på, er at skabe et godt fundament i virksomheden. Vi uddanner løbende vores montører, så vi er klædt bedst muligt på, til at udføre en given opgave på bedst mulig vis. En anden ting, der ligger os på sinde, er at sikre, at der også i fremtiden er gode håndværkere at få. Og at sørge for, at de har fået en relevant uddannelse i et godt arbejdsmiljø. Vi tager derfor de bedste lærlinge ind i vores virksomhed og sørger for, at de får den bedst mulige uddannelse og erfaring. Den bedste måde at lære på, er at komme med i marken og få hænderne på selv

Dygtige medarbejdere, løbende uddannelse og opdatering, samt et godt arbejdsmiljø, er en del af vores dna. Vi vil levere den bedste service til vores kunder og i den bedste kvalitet – altid.

De ansatte

Amanda Swensson

Creative Director

Jeremy Dupont

Chief Executive Officer

Bryan Johnson

General Manager

Marianne Smith

HR Manager

Skal vi lave din næste VVS opgave?