Showroom | Bülows VVS
15084
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15084,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

BESØG VORES SHOWROOM OG FÅ INSPIRATION

Vi har flere bud på, hvordan dit nye badeværelse kan se ud.

Oplev vores showroom

Vores afdeling i Højbjerg, Quist VVS, har et flot nyrenoveret showroom med alle de nyeste varer og trends inden for badmøbler, bruseløsninger og tilbehør.

Vi står klar til at vise frem og rådgiver også gerne om produkter osv.

Besøg vores showroom mandag til fredag kl 09.00-15.00 eller efter aftale

Oplev varen i miljø

At skabe det perfekte badeværelse handler ikke kun om funktionalitet men i lige så høj grad design og kvalitet – og selvfølgelig personlig stil. Det er derfor afgørende, at man som køber kan få lov at se produkterne og opleve dem monteret i flotte badeværelsesmiljøer.

Forløbets gang

Har du et større projekt i støbeskeen, så husk, at der er mange forskellige faktorer, der afgør funktionalitet, stil og atmosfære i dit nye badeværelse. Toilettet, badekarret og brusebadet slår stilen an i rummet, så begynd her, når badeværelset skal bygges. Herefter skal du danne dig et indtryk af alle de muligheder, rummet kan tilbyde:

  • Hvor mange kvadratmeter er der?
  • Er der behov for ombygning?
  • Hvor meget opbevaringsplads har du brug for?
Professionel rådgivning

Kig ind i vores butik og showroom, så står vores badkonsulenter parate til at guide dig igennem de forskellige overvejelser, produkter og designløsninger – eventuelt støttet af inspirerende og overskuelige 3D-tegninger af din badløsning. Så hvad end du søger vandhaner, brusere, toiletter, håndvaske eller komplette møbelsæt, så kom forbi og lad dig inspirere.

Skal vi lave din næste VVS opgave?